Restaurante Pedro Roca
Oda ao produto galego
Restaurante a tres minutos da praza do Obradoiro, de sala minimalista e sobria que sorprende na súa mesa cunha carta de fortes raíces en Galicia e gran percorrido internacional. Unha celebración dos mellores produtos do mar, do río, do monte e da horta, postos en valor en guisos e estofados de inmenso sabor, empanadas, arroces, tortillas…
![Restaurante Pedro Roca](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/03/Restaurante-min.jpg)
![restaurante pedro roca](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/Movil-1-100.jpg)
![restaurante pedro roca 1](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/Movil-2-100.jpg)
![restaurante pedro roca](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/Movil-3-100.jpg)
![restaurante pedro roca](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/Movil-4-100.jpg)
![restaurante pedro roca](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/Movil-5-100.jpg)
![Restaurante](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/03/Restaurante-min.jpg)
![restaurante pedro roca 1](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/restaurante-pedro-roca-1.jpg)
![restaurante pedro roca 2](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/restaurante-pedro-roca-2.jpg)
![restaurante pedro roca 3](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/restaurante-pedro-roca-3.jpg)
![restaurante pedro roca 4](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/restaurante-pedro-roca-4.jpg)
![restaurante pedro roca 5](http://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/04/restaurante-pedro-roca-5.jpg)
![Pedro Roca](https://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/03/Pedro-Roca-1.jpg)
Pedro Roca
Experiencia e estilo propio
Pedro Roca, o chef, ten unha dilatada e seria traxectoria que lle leva a combinar con estilo propio, técnicas de alta cociña, inmenso respecto e especial atención ás receitas de cada estación do ano.
Cociña ilustrada galega, a de festa, ben presentada e sen remilgos
![Pedro Roca](https://pedroroca.es/wp-content/uploads/2022/03/Pedro-Roca-1.jpg)
A nosa oferta
A carta agasalla ao comensal con receitas tradicionais, en moitos casos esquecidas, que permiten percorrer o territorio galego desde a costa á montaña.